Producten en diensten

Alpha Modus ontwerpt en produceert professionele kledij op uw maat, naar uw wens. Alpha Modus alle medewerkers van uw bedrijf, zorginstelling, ziekenhuis, onderzoekscentrum, wellnessinstituut, enz…

We kunnen een model per functie ontwerpen,  met specifieke eisen, eigen kleur en/of kleuraccenten.

Schorten, doktersjassen, tunieks, werkbroeken,polo’s, alsook representatieve kledij  voor onthaalpersoneel. We stemmen alles op elkaar af zodat er een mooie harmonie ontstaat

Alpha Modus streeft het perfecte evenwicht tussen stijlvolle en comfortabele werkkledij na. Doordachte patronen, de juiste stoffen en aandacht voor individuele wensen zorgen voor een groot draagcomfort en bevorderen een aangename werksfeer. We streven ernaar dat werkkledij met plezier gedragen wordt. (…dat men werkkledij met plezier aantrekt)

Contacteer ons vrijblijvend voor informatie Ook u en uw medewerkers verdienen het om professioneel en comfortabel het beste van zichzelf te geven. Zo straalt uw bedrijf van kop tot teen het gewenste imago uit!

Naast ons custom made-concept presenteren wij ook een basiscollectie voor labojassen voor.

Verder vindt u onder pediatrie onze speciale collectie voor iedereen die met kinderen werkt. Hiermee steunen we ook de werking van de CliniClowns. We willen zoveel mogelijk aan de wensen van deze belangrijke patiënten tegemoetkomen.

Uw werkkledij kan voorzien worden van uw logo.

Als Belgisch creatief en dynamisch bedrijf staan wij van ontwerp tot service-na-verkoop tot uw dienst.

Zorgsector Hier besteden we in het bijzonder aandacht aan het bevorderen van een aangename huiselijke sfeer Comfortabele kledij in kleuren die in harmonie zijn met de omgeving zorgen voor een rustgevende eenheid.
Apothekenapotheker Verschillende onderzoeken tonen aan dat een stijlvol uniform uw professionaliteit onderstreept. Wij bieden u de mogelijkheid uw werkkledij aan te passen naar uw wensen. U kan kiezen uit één van onze modellen of zelf een model samen stellen. U krijgt een persoonlijke fiche zodat u probleemloos kan bijbestellen. Geeft u uw officina een make-over, dan kunnen wij uw kledij daar perfect op aanpassen
Medicibio, labo en medische bedrijven Verschillende onderzoeken tonen aan dat professionaliteit extra wordt onderstreept door het dragen van een gepast uniform. Voor iedere medische discipline bieden we de juiste oplossing. Omdat wij uw werkkledij zelf ontwerpen en produceren, kan u deze naar uw wensen samenstellen. Hygiëne is van primair belang in uw job. Onze werkkledij is niet enkel comfortabel, maar voldoet ook aan alle normen op gebied van hygiëne. Doordat u zich goed voelt in uw werkkledij zal deze een grote toegevoegde waarde betekenen voor uw werkcomfort.
Pediatrie Wij besteden extra aandacht aan de werkkledij van dokters en
verzorgers van jonge patiënten.Ziek zijn is al erg genoeg …Daarom creëren wij kindvriendelijke outfits voor iedereen die
met zieke kinderen werktEr zijn vele mogelijkheden. Dat kan gaan van een doktersjas met streepjes ipv wit, een extra kleuraccent of een apart model. Op die manier ontstaat er een duidelijk onderscheid tussen dagelijkse kledij en werkkledij. Uw functie blijft duidelijk herkenbaar, maar er is geen ‘angst voor de doktersjas’ en er onstaat een gemoedelijke/ontspannen sfeer.Wij werken graag samen met u een origineel idee uit, of wij maken voor u een ontwerp naar uw wensen.
Ook voor Batman en Mega Mindy gaan wij niet uit te weg!

We werken hiervoor samen met de Cliniclowns, zij hebben immers een goede indruk van deze leefwereld. Alpha Modus steunt hen door het aanbieden van onze diensten oa het samenstellen van hun outfits.

Dierenartsendierenkliniek Voor de specifieke zorg voor dieren bieden wij u gepaste werkkledij.U kan een eigen model op kleur kiezen. We houden rekening met speciale vereisten om zo uw ideale werkkledij te maken.Hygiëne is een belangrijke factor in uw job, degelijke werkkledij is dus prioritair.
Om uw werkplezier te bevorderen maken we voor u werkkledij die niet alleen bij uw job past, maar ook bij u.
Wellnesswellness Voor de goede verzorging van uw cliënteel, is gepaste werkkledij een must.
De harmonie tussen een rustgevende omgeving en aangename werkkledij zal een goede en positieve sfeer zeker bevorderen.
U doet uw werk graag en voert het ook perfect uit. Kledij naar uw wens biedt een toegevoegde waarde aan de uitstraling van uw bedrijf

Reactiemogelijkheid is gesloten